Va rugam asteptati!

Liliana GLEJARU

Formator autorizat, cu o vasta experienta in elaborarea si managementul proiectelor cu finantare europeana.

Liliana Glejaru este formator certificat la nivel national de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), sustinand numeroase sesiuni de instruire pentru ocupatiile: Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene si Manager de proiect. Ariile sale de expertiza:

scrierea proiectelor europene pentru perioada de finantare 2014 - 2020, management de proiect, microsoft project, analiza cost-beneficiu.

 

„Sunt pasionata sa lucrez alaturi de o echipa motivata si specializata. Imi plac provocarile si doresc sa invat din experienta altora si, de ce sa nu recunosc, intotdeauna invat si din greselile mele si caut sa fiu organizata, eficienta si productiva. Imi place sa lucrez cu zambetul pe buze si sa dezvolt relatii de camaraderie intre oameni.
Am avut oportunitatea de a lucra intr-un mediu de profesionisti, bazat pe inalte valori morale si profesionale. Imi place cand, la sfarsitul oricarui proiect, training sau consultanta, clientul este multumit, oamenii sunt entuziasti si fericiti de ceea ce au realizat.
Si pentru ca eu am invatat si invat de la alti profesionisti, doresc ca experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului sa v-o pot impartasi si voua, viitorilor cursanti si sa formam impreuna o echipa.
Astept cu drag sa ne cunoastem!”