Va rugam asteptati!

Management

management

In ziua de azi, oricine este, mai mult sau mai putin, manager. Un bun manager este de fapt un lider. Un lider care conduce oameni si manageriaza lucruri, bugete, programe. Un bun manager ii conduce pe oameni, ii inspira, ii motiveaza, ii energizeaza.

Este nevoie de foarte multe cunostinte si o foarte buna pregatire pentru a avea capacitatea de a motiva, de a evalua si de a conduce o echipa de oameni. Un manager trebuie sa detina cunostinte puternice legate de conducerea unei afaceri, insa trebuie sa aiba si capacitatea de a comunica foarte bine cu ceilalti angajati, o calitate care nu intotdeauna exista in mod natural.


calendar cursuri

   

Pentru acesta, pentru a te ajuta sa devii un manager de succes, am creat acest curs prin care te vom invata cum sa iti dezvolti aptitudinile de lider, cum sa iti conduci propria afacere sau propriul proiect, cum sa managerizezi echipele si activitatile, indiferent de domeniu, pentru a-ti atinge obiectivele propuse.

Pentru a fi un bun manager trebuie sa iti dezvolti o serie de calitati:

  • Sa intelegi dinamica echipei si sa incurajezi relatiile productive
  • Sa stii sa delegi eficient persoanelor potrivite
  • Sa stii sa iti motivezi echipa folosind ceea ce se potriveste pentru fiecare membru in parte
  • Sa gestionezi eficient conflictele si problemele inerente aparute in cadrul unei echipe
  • Sa stii sa comunici dar si sa asculti. Trebuie sa exista un echilibru in toate pentru a putea fi productivi.
  • Sa fii eficient in planificarea si luarea deciziilor si sa soliciti ajutorul echipei atunci cand vine vorba de acest aspect
  • Sa fii in masura sa detii controlul pentru toate activitatile din companie

Astfel, dupa parcurgerea acestui curs, vei acumula cunostinte de expertiza tehnica, financiara si operationala, vei invata cum sa aplici tehnici de luare a deciziilor profitabile, precum optimizarea si simularea, modele pentru identificarea alegerilor, formalizarea concesiilor si specificarea limitarilor.

MANAGEMENTUL PARCULUI AUTO
Acest curs a fost creat pentru insusirea abilitatilor manageriale in vederea asigurarii bunei functionari a parcului de mijloace de transport, prin efectuarea la timp si in volum complet a controlului tehnic si a lucrarilor de revizie, intretinere si reparatii, cu respectarea prescriptiilor stabilite de constructorii sau producatorii autovehiculelor, si normativele in.
Destinat analizei comparate a strategiilor de mentenanta care se utilizeaza frecvent la autovehicule, cursul este dedicat atat responsabililor cu exploatarea parcului auto, cat si responsabililor din cadrul altor departamente conexe interesati de: planificarea categoriilor de lucrari, fundamentarea bugetelor, fundamentarea asigurarii materiale, fundamentarea stocurilor de siguranta, imbunatatirea normativelor la nivelul unitatilor de exploatare, costurile si alti indicatori de natura economica, indicatori de fiabilitate si eficienta ai mentenantei, parametrii tehnici, etc.

MANAGEMENT FINANCIAR
Cursul este conceput pentru a furniza participantilor competentele cheie pentru a intelege modalitatea practica prin care managerii pot lua deciziile manageriale privind utilizarea eficienta a resurselor financiare pe care le au la dispozitie.
Scopul este intelegerea importantei proceselor de management financiar ca responsabilitate majora a tuturor managerilor de nivel mediu si superior dintr-o organizatie.

Dupa finalizarea acestui curs, participantii vor fi formati in vederea:
- planificarii tuturor categoriilor de lucrari;
- fundamentarea si executia bugetului de venituri si cheltuieli;
- contabilitatea stocurilor, clienti, furnizori, debitori, creditori etc;
- contabilitatea salariilor;
- fundamentarea asigurarii materiale;
- fundamentarea stocurilor de siguranta;
- imbunatatirea normativelor la nivelul unitatilor de exploatare;
- gestionarea parcului auto aflat in dotare;
- implementarea unor acte normative aplicabile institutiilor publice;
- aspecte fiscale.

Cui se adreseaza:
- celor interesati sa isi conduca propria afacere sau propriul proiect
- celor care detin o functie de conducere si isi doresc sa fie mai eficienti si mai bine pregatiti
- celor care vor sa se angajeze ca director executiv, director comercial, director tehnic, director productie, director economic, director resurse umane, pentru implementarea politicilor si strategiilor elaborate de managementul de varf, monitorizarea permanenta a gradului de implementare al acestora, organizarea activitatilor specifice domeniului coordonat, derularea actului decizional si marketingul activitatilor desfasurate.
- celor care isi doresc sa capete competente manageriale, pentru a obtine noi responsabilitati in acest sens, in companiile unde lucreaza.


May 2010
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Recomandarile noastre