Va rugam asteptati!

Scrierea proiectelor europene

Scrierea proiectelor static

S-ar putea sa fi auzit vechea zicala "ai doar o sansa sa faci o prima impresie". In lumea programelor europene si internationale, scrierea propunerii de proiect, este primul pas crucial.


calendar cursuri

CURS | Scrierea proiectelor europene 2014 - 2020
  31 Ianuarie - 02 Februarie | Brasov
CURS | Scrierea proiectelor europene 2014 - 2020
  20 - 22 Martie | Bucuresti

Acest curs de formare reprezinta pregatirea ideala pentru cei care au in plan intocmirea de propuneri de proiecte europene in vederea accesarii programelor de finantare. Cursul se adreseaza oricarei persoane care isi doreste sa scrie un proiect si care, pentru aceasta, trebuie sa dobandeasca competentele necesare pentru elaborarea proiectelor in domeniul cercetarii, educatiei, inovarii, politicii regionale sau fondurilor structurale de investitii.

Programul dezvolta competente si abilitati pentru initierea si implementarea proiectelor care sa indeplineasca criteriile de cea mai inalta calitate si pentru intelegerea problemelor partilor interesate pentru a avea un impact ridicat si o mare durabilitate.

Pe parcursul sesiunii de training vom dezvolta capacitatea participantilor de a pune in practica cele mai avansate metodologii de gestionare a proiectelor UE, astfel ca la sfarsitul instruirii, participantii sa dobandeasca abilitatile necesare de a urma toate etapele, de la idee la proiect. Cursul se axeaza pe perioada de programare UE 2014-2020 si vom facem tot posibilul pentru a obtine o imagine de ansamblu asupra noilor programe de finantare si de a compune si furniza propuneri de proiecte de inalta calitate. Programa este adaptata pentru a satisface nevoile de formare ale tuturor participantilor.

In cadrul programului de instruire aveti sansa de a transforma ideile dumneavoastra in proiecte de succes, avand alaturi o echipa de lectori cu o vasta experienta in scrierea proiectelor europene: Liliana Glejaru, Irina Colceru, Marius Stamate, Pirvu Ionica, Adrian Corpadean, Aurelia Dumiter.

 

Dupa acest curs, participantii :

1. Vor dobandi abilitati de pregatire si scriere a aplicatiilor pentru programele cu finantare europeana.

2. Vor putea sa elaboreze si sa scrie o propunere de proiect prin definirea obiectivelor proiectului, a rezultatelor si a planurilor de lucru.

3. Vor dobandii cunostinte despre politicile UE si programele de finantare.

4. Isi vor imbunatatii abilitatile practice legate de procesul de depunere a proiectelor.

5. Vor putea sa planifice aspectele financiare, bugetare si contractuale cu exemple concrete.

6. Vor fi in masura sa scrie planuri de diseminare si utilizare a proiectelor pentru a crea impactul dorit.


May 2010
M T W T F S S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Recomandarile noastre