Va rugam asteptati!

VIZIUNE, MISIUNE, ECHIPA


Proiect ContaPlus® reprezinta brandul sub care TSI Consultanta & Training SRL, furnizor de formare profesionala acreditat A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari), si-a creat un renume pe piata de profil din Romania, fiind in prezent unul dintre liderii in domeniu datorita noutatii tematicilor abordate in cadrul cursurilor, interactivitatii si profesionalismului lectorilor invitati.

Societatea a fost fondata in 2006 ca furnizor de formare profesionala, consultanta economico-juridica si editura, organizand peste 900 de sesiuni de pregatire atat pentru mediul public, cat si pentru mediul privat, la care au participat peste 20.000 de cursanti.

Avand o echipa cu experienta, am reusit sa ne adaptam cerintelor si nevoilor clientilor nostri, actionand de fiecare data cu implicare si profesionalism.VALORI PROIECT  CONTAPLUS

Logo ACREDITATE

ACREDITARE

Cursurile sunt acreditate de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari si recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice si Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice.

Logo CALITATE

CALITATE

Calitatea serviciilor noastre reprezinta scopul principal in toate activitatile desfasurate si este garantata de numarul mare de participanti ce ne-au acordat increderea de a ne aduce aportul in dezvoltarea lor profesionala.

Logo DIVERSITATE

DIVERSITATE

Cursurile de formare profesionala au arii extinse de interese in domenii precum: fondurile europene, achzitiile publice, audit, contabilitate, fiscalitate, management, juridic, marketing, vanzari, resurse umane, etc.

Logo RESPONSABILITATE

RESPONSABILITATE

Modalitatea de organizare a cursurilor, profesionalismul si experienta lectorilor invitati, asigura conditii optime de asimilare a informatiilor furnizate.

Logo MOBILITATE2

MOBILITATE

Organizam cursuri deschise si la cerere, atat in Bucuresti cat si in diferite orase din tara, precum si la sediile beneficiarilor.

Logo REALIZARE

REALIZARE

Metodele de lucru inovative, cu numeroase studii de caz si exemple concrete, se valorifica in activitatile viitoare ale cursantilor.