Va rugam asteptati!

CURS
Pregatire pentru obtinerea Certificarii PMP®.

1200x628 PMP photo

 -

Februarie 2020 | BUCURESTI

 -

Lector - Ruxandra Enache

 -

Project Management Professional (PMP®) - Project Management Institute, USA. Competente certificate: Managementul integrarii în proiect, managementul ariei de cuprindere, managementul timpului, al costurilor, al calitatii, al resurselor umane, al comunicarii, al riscurilor, al achizitilor si cel al grupurilor de interese.

 -

Evaluator de proiecte - Ministerul Muncii şi Ministerul Educaţiei – Romania. Competente certificate: Pregatirea personala pentru evaluare, organizarea procesului de evaluare, evaluarea propunerii de proiect, validarea evaluarii, acordarea de asistenta thenica pentru selectia de proiecte.

  -

Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei – România. Competente certificate: Programele de accesare a fondurilor europene pentru România, legislatie naţională si europeană privindaccesarea şi utilizarea fondurilor europene, ghidul aplicantului si criteriile de eligibilitate pentru accesarea fondurilor, pregatirea documentatiei si scrierea aplicatiilor.

 -

Scopul cursului

Insusirea temeinica a cunostintelor teoretice si practice necesare abordarii cu succes a examenului de certificare PMP® si acopera toate ariile de cunostinte si grupurile de procese cuprinse in standardul PMBOK® Guide Sixth edition, pe baza caruia se sustine acest examen.

  -

Certificarea PMP®

Certificarea PMP® este cea mai prestigioasa certificare in domeniul managmentului de proiect si este oferita de catre Project Management Institute din SUA (http://www.pmi.org/). 

Certificarea confera recunoasterea formala de catre comunitatea nationala si internationala a experientei profesionale si a cunostintelor de management de proiect la nivel international. Cursul de pregatire pentru obtinerea Certificarii PMP® este bazat pe standardul international PMBOK® Guide sixth edition (Project Management Book of Knowledge), editia a 6-a.

  -

Parcurgerea acestui curs, permite participantilor:

ü  facilitarea accesului la examenul de certificare internationala pe baza suportul teoretic si practic prin acoperirea celor 10 arii de cunostinte si a celor 5 grupuri de procese cuprinse in PMBOK® Guide, editia a 6-a;

ü  identificarea directiilor in care este necesara intensificarea eforturilor de dezvoltare profesionala pentru indeplinirea cerintelor PMI® de certificare;

ü  evaluarea continua a pregatirii cursantilor prin sustinerea de teste si exemple de intrebari similare;
conditiilor de examen, tips&tricks de ajutor in abordarea evaluarii PMP;

ü  acumularea numarului de ore de instruire suficient pentru indeplinirea conditiilor de eligibilitate impuse de PMI®;

ü  indicatii si recomandari necesare viitorilor candidati in pregatirea dosarului de inscriere in programul de certificare PMP®.

 - 

Structura cursusului:

Cursul se desfasoara pe parcursul 6 zile:

ü  5 zile a cate 6/7 ore pe zi;

ü  1 zi de simulare a examenului pentru obtinerea certificarii PMP® in conditii similare examenului real (4 ore, 200 de intrebari).

  -

Conditii de participare la curs: 

ü  Cunostinte de baza despre managementul proiectelor. Cunostintele de baza si experienta in managementul proiectelor faciliteaza asimilarea cunostintelor si informatiilor din PMBOK® Guide sixth edition si conduce la cresterea semnificativa a sanselor de succes la examenul real de obtinere a certificarii PMP®. Aceste cunostinte minimale vor fi verificate printr-un test de acces in limba romana, la care nota minima de acces la cursul de  pregatire pentru obtinerea certificarii PMP® este nota 6 (sase).

ü  Cunostinte de limba engleza. Comunicarea pe parcursul cursului se va efectua in limba romana pentru claritatea informatiilor. Totusi, pentru o mai buna acomodare a cursantilor cu conditiile reale de examinare precum si pentru facilitarea citirii si intelegerii informatiilor din PMBOK® Guide sixth edition, toate materialele cursului precum si testele de verificare si simularea finala a examenului real sunt redactate in limba engleza, de aceea cunoasterea limbii engleze la un nivel minim este responsabilitatea fiecarui participant la acest curs. Cunoasterea limbii  engleze va fi confirmata printr-o declaratie pe proprie raspundere a participantilor la curs care va fi alaturata celorlalte documente solicitate pentru inscrierea la acest curs.

 -


TEMATICA ABORDATA

 -

Zilele I – V ( 6-7 ore pe zi de curs efectiv)

 -

ü  Informatii generale despre importanta certificarii PMP®, proceduri examen, sfaturi practice pentru redactarea aplicatiei pentru inscrirea la examenul pentru obtinerea certificarii PMP®, notiuni generale despre continutul PMBOK® Guide sixth edition.

ü  Discutii de clarificare a raspunsurilor corecte la testul initial de evaluare (de acces).

ü  Sesiunea 1: Notiuni generale introductive (proiecte si programe, relatia proiecte – operatiuni – strategie oranizationala, rolul managerului de proiect).

ü  Sesiunea 2: Structuri organizationale si ciclul de viata al proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 3: Grupurile de procese si ariile de cunostinte conform PMBOK® Guide sixth edition. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 4: Managementul integrarii proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 5: Managementul ariei de cuprindere a proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 6: Managementul timpului proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 7: Managementul costurilor proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 8: Managementul calitatii proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 9: Managementul resurselor proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 10: Managementul comunicarii proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 11: Managementul riscurilor proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 12: Managementul achizitiilor proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 13: Managementul grupurilor de interese ale proiectului. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

ü  Sesiunea 14: Codul de etica si de conduita profesionala. Test de verificare a cunostintelor cu intrebari similare celor de la examenul de certificare PMP®.

 -

Ziua a-VI-a (6-7 ore de curs efectiv)

 -

ü Simularea examenului. Teste cu intrebari similare celor din examenul de certificare PMP®


Taxa de instruire

  • Suportul de curs si materialele auxiliare

  • Sala de curs cu dotarile tehnice necesare

  • Pauze de cafea

  • Taxa de examinare A.N.C.

  • Discounturi aplicate la inscrierea mai multor persoane!

790 RON

Servicii Cazare
(Optional)

  • Cazare 2 nopti in regim double

  • Pensiune completa pentru participantul la curs

  • BONUS: Cazare si mic dejun gratuite pentru insotitor!

800 Lei

Recomandarile noastre