Va rugam asteptati!

Ai nevoie de un formular online? Descarca orice formular dintr-un singur site

Fie ca ai nevoie de o cerere, de o autorizatie sau de un permis, Guvernul Romaniei isi propune sa vina in intampinarea nevoilor noastre si sa faca o platforma pe care putem gasi toate documentele si formularele de care avem nevoie in relatie cu toate institutiile statului.

Toate informaţiile şi modelele de formulare sau cereri aferente tuturor serviciilor publice vor fi publicate din oficiu, în format electronic, pe edirect.e-guvernare.ro – punctul de contact unic electronic (PCUe), începând de marți, 4 octombrie. Ministerele și agențiile subordonate acestora au ca termen finalul anului 2016 pentru publicarea tuturor informațiilor în portal.

Astfel, toate formularele se vor regasi aici: https://edirect.e-guvernare.ro/SitePages/landingpage.aspx

PCUe va conţine formularele, procedurile şi legislaţia actualizate, astfel încât nu va mai exista riscul de a merge la locul prestării serviciului şi de a descoperi că mai trebuia adus un document care nu se regăsea pe pagina de internet a instituției. În perioada următoare vor fi încărcate informaţiile, iar utilizatorii vor putea să îşi exprime părerea cu privire la funcţionalităţile platformei, astfel încât aceasta să se adapteze nevoilor de interacţiune ale cetăţenilor cu administraţia publică.

pcue 1024x574


Recomandarile noastre