Va rugam asteptati!

POC 2014-2020: Un nou ghid pe axa de cercetare-dezvoltare, publicat spre consultare!

Ministerul Fondurilor Europene, prin Directia Generala Programe Competitivitate si Ministerul Educatiei si Cercetarii Stiintifice prin Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica si Inovare-Directia Generala Organism Intermediar a publicat spre consultare publica Ghidul Solicitantului pentru Actiunea 1.1.2 Dezvoltarea unor retele de centre CD coordonate la nivel national si racordate la la retele europene si internationale de profil.

Se asigurara accesul cercetatorilor la publicatii stiintifice si baze de date europene si internationale, Sectiunea I, in cadrul Programului Operational Competitivitate 2014-2020 - Axa prioritara 1 "Cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare (CDI) in sprijinul competitivitatii economice si dezvoltarii afacerilor".


Toate intrebarile cu privire la Ghidul solicitantului, precum si propunerile si sugestiile formulate pe marginea documentelor publicate pot fi transmise la adresa de e-mail  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 21 decembrie 2015.

Descarca Ghidul

lupa articol

 

 

Proiect ContaPlus va recomanda cursurile:

DERULAREA PROIECTELOR IN CADRUL PROGRAMULUI PNDR 2014 - 2020 (ELABORAREA CERERII DE FINANTARE SI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR)

NOUTATI ADUSE IN DOMENIUL ACHIZITIILOR SECTORIALE APLICABILE DIN 2016

SCRIEREA PROIECTELOR EUROPENE PENTRU PERIOADA DE FINANTARE 2014 - 2020


Recomandarile noastre