Va rugam asteptati!

PayPoint România a încheiat un parteneriat cu Neosurf, furnizor de vouchere pentru plăţi online

Operatorul de plăţi în numerar şi încărcare electronică PayPoint România a semnat un parteneriat cu furnizorul de servicii preplătite pentru plăţi online Neosurf, în urma căruia consumatorii români vor putea putea face cumpărături utilizând vouchere la mai multe mii de comercianţi online.

Astfel, clienţii vor putea schimba numerar în monedă electronică Neosurf, beneficiind de siguranţă, dar şi de confidenţialitate pentru tranzacţiile online, se arată într-un comunicat al PayPoint.

Consumatorii pot plăti în numerar pentru a achiziţiona vouchere Neosurf la valoarea dorită (25, 50, 100 sau 300 lei) în cele peste 9.200 de magazine PayPoint din ţară. Voucher-ul conţine un cod secret, ce se utilizează ulterior pe internet, pentru a efectua o plată la oricare din magazinele online partenere Neosurf, fără a furniza alte date financiare, bancare, date personale sau ale cardului de credit ori debit.

"Prin semnarea acestui parteneriat, PayPoint marchează o nouă premieră, prin introducerea pe piaţa locală a serviciillor acestui jucător internaţional", a declarat Mugur Dogariu, managing director PayPoint România.

Neosurf este disponibil utilizatorilor la nivel global din 2004, voucherele fiind disponibile în peste 100.000 de magazine. Voucherele Neosurf sunt acceptate de mii de comercianţi şi site-uri, din diverse zone de interes pentru consumatori, precum divertismentul online (jocuri online, pariuri, jocuri de noroc, etc). O bună parte a celor mai importante platforme online la nivel mondial vor oferi, în următoarele luni, opţiuni de plată cu ajutorul monedei electronice Neosurf.

În prezent, reţeaua punctelor de plată PayPoint în România numără peste 9.200 de terminale iar compania are încheiate contracte cu 104 de clienţi importanţi din domeniul telecomunicaţiilor, al utilităţilor şi al serviciilor financiare. Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union, precum şi posibilitatea de a schimba numerar în monedă electronică pentru a face plăţi pe internet în mod sigur şi confortabil, prin semnarea de parteneriate cu paysafecard şi Neosurf.

credit cards

Sursa: www.mediafax.ro

Proiect ContaPlus va recomanda cursul:

CONTROLUL FINANCIAR PREVENTIV SI CONTROLUL FINANCIAR DE GESTIUNE

 


Recomandarile noastre