Va rugam asteptati!

PMP® CERTIFICATION (PROJECT MANAGEMENT PROFESSIONAL CERTIFICATION)

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm reluarea sesiunilor de training intens pentru PMP® CERTIFICATION!

Mulțumim celor care ne-au oferit încrederea că vom mai face, răbdarea și înțelegerea de a avea timpul necesar să pregătim în detaliu cea mai buna sesiune de training.

De azi dorințele noastre și ale dumneavoastră s-au implinit:

Certificarea PMP®

Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managmentului de proiect şi este oferită de către Project Management Institute din SUA (http://www.pmi.org/). Certificarea conferă recunoaşterea formală de către comunitatea naţională şi internaţională a experienţei profesionale şi a cunoştinţelor de management de proiect la nivel internaţional. Cursul de pregătire pentru obţinerea Certificării PMP® este bazat standardul internaţional PMBOK® Guide fifth edition (Project Management Book of Knowledge), ediţia a 5-a.

Structura cursului:

Cursul se desfăşoară pe parcursul a 6 zile:

- 5 zile a câte 8 ore/zi;

- 1 zi de simulare a examenului pentru obţinerea certificării PMP® în condiţii similare examenului real (4 ore, 200 de întrebări).

Cunoştinţe de bază despre managementul proiectelor. Cunoştinţele de bază şi experienţa în managementul proiectelor facilitează asimilarea cunostinţelor şi informaţiilor din PMBOK® Guide fifth edition şi conduce la creşterea semnificativă a şanselor de succes la examenul real de obţinere a certificării PMP®. Aceste cunostinţe minimale vor fi verificate printr-un test de acces în limba română, la care nota minimă de acces la cursul de pregătire pentru obţinerea certificării PMP® este nota 6 (şase).

Cunoştinţe de limba engleză. Pentru o mai bună acomodare a cursanţilor cu condiţiile reale de examinare precum şi pentru facilitarea citirii şi înţelegerii informaţiilor din PMBOK® Guide fifth edition, toate materialele cursului precum şi testele de verificare şi simularea finală a examenului real sunt redactate în limba engleză. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel minim necesar parcurgerii materialelor de curs şi testelor, este responsabilitatea fiecărui participant la acest curs. Cunoaşterea limbii engleze va fi confirmată printr-o declaratie pe proprie răspundere a participanţilor la curs care va fi alăturată celorlalte documente solicitate pentru înscrierea la acest curs.


Recomandarile noastre