Va rugam asteptati!

Fonduri Europene în 2019 – Ce ne așteaptă în noul an

Anul 2019 aduce din nou numeroase posibilități de finanțare din fonduri europene și naționale pentru cei care doresc să pornească, să dezvolte afaceri.

Dacă cei interesaţi consideră că nu se încadrează la careva dintre programele de finanțare, merită să caute în continuare, sau pot solicita ajutorul unui specialist, care găseşte mai uşor calea potrivită printre acestea.

Citește mai departe...
fonduri europene

S-au lansat proiecte cu fonduri europene de 13 mld. euro, dar contractele de finanţare sunt de 1,5 mld. euro

Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a lansat apeluri de proiecte în valoare de peste 13 miliarde de euro, reprezentând 40% din alocarea financiară pentru 2014-2020, şi a încheiat contracte de finanţare de peste 1,5 miliarde de euro, în perioada noiembrie 2015 - decembrie 2016, reiese dintr-un raport al instituţiei.

Citește mai departe...
PNDR

AFIR lanseaza noi apeluri de primire a proiectelor prin PNDR 2020

Agentia pentru Finantarea investitiilor rurale AFIRAgentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) a anuntat printr-un comunicat de presa ca deschiderea unei noi sesiuni de depunere a proiectelor europene pentru: investitii in exploatatii agricole din sectorul vegetal si din cel zootehnic, cooperarea orizontala si verticala intre actorii din lantul de aprovizionare in sectoarele agricol si pomicol. pana in mai 2017 se vor primi si cereri de finantare in cadrul schemei pentru micii fermieri.

Citește mai departe...

Acum poti compara online preturile produselor din marile magazine

Consiliul Concurentei a lansat joi platforma "Monitorul preturilor", unde sunt afisate preturile practicate de magazinele Mega Image, Lidl, Kaufland, Selgros, Carrefour, Penny si Profi pentru minim cinci produse care fac parte din cosul zilnic al consumatorilor romani, anunta News.ro. Platfoma va cuprinde pana la 128 de produse din 64 de categorii si este un proiect pilot care se desfasoara doar in Bucuresti. Datele sunt raportate de 303 unitati din Bucuresti si Ilfov.

Citește mai departe...

Pe 27 octombrie 2016 au început înscrierile în Programul EMPRETEC 2016

 

Programul UNCTAD/EMPRETEC–România pentru sprijinirea dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, este un program de încurajare şi de stimulare a înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, implementat de către Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, denumit în continuare MECRMA, în conformitate cu prevederile Legii nr. 346/2004 privind stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi ale Hotărârii Guvernului nr. 42/2015 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri, cu modificările ulterioare.

Citește mai departe...

PNDR: Fonduri europene de 46 de milioane de euro pentru procesarea produselor agricole

Agentia pentru Finantarea Investitiilor Rurale (AFIR) primeste, incepand din 16 august 2016, cereri pentru finantarea proiectelor de investitii in procesarea si marketingul produselor agricole si a celor din sectorul pomicol, in vederea obtinerii de produse neagricole, prin intermediul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014 – 2020 (PNDR 2020).

Citește mai departe...

Recomandarile noastre