AUDITOR INTERN IN SECTORUL PUBLIC. LEGEA NR. 191/2011 PENTRU MODIFICAREA SI COMPLETAREA LEGII NR. 672/2002 PRIVIND AUDITUL PUBLIC INTERN (PUBLICATA IN M.O. NR. 780/03.11.2011)

Va rugam folositi formularul din dreapta pentru a face o cerere de oferta!

Proiect ContaPlus vine in sprijinul cerintelor tot mai pregnante de perfectionare profesionala continua, prin oferirea de programe de instruire unice, specializate cerintelor si adaptate asteptarilor pe care le au clientii.

 
Alaturi de echipa noastra, beneficiem de sustinerea celor peste 40 de lectori si traineri colaboratori, profesionisti in practica si teoria domeniilor de specializare, cadre ale ministerelor de resort, autori ai metodologiilor si car?ilor de specialitate, practicieni in companii de renume.
 
In functie de specificul domeniului in care activeaza si de cerintele organizatiei-client, alegem impreuna trainerii potriviti fiecarui program, alcatuim structura acestuia si stabilim detaliile organizatorice, astfel incat rezultatul sa fie un succes.
 
Ne adaptam permanent nevoilor pietei si venim in intampinarea oricarei solicitari primite din partea clientilor. Calitatea serviciilor, relatiile foarte bune stabilite cu clientii si colaboratorii nostri si abordarea competenta si pragmatica sunt valorile si punctele de reper in activitatea pe care o realizam.
 

 

Formular CERERE OFERTA

Nota * Toate campurile sunt obligatorii!
Violeta Stefanescu
Expert Jurist - Formator autorizat