Va rugam asteptati!

CURS
Curs Expert Achizitii Publice

Untitled 1

_

August 2019  |  Craiova

_

LECTOR INVITAT:

Cornelui BuradaExpert in Achizitii Publice, specialist utilizare SICAP

SCOPUL CURSULUI

Cursul Expert Achizitii Publice este un curs de perfectionare acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari). In urma absolvirii cursului, se va abtine o dubla certificare:

 • Certificatul de Participare emis de catre Furnizorul de Formare Profesionala;
 • Certificatul de Absolvire acreditat de A.N.C. (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si recunoscut de Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, certificatul obtinut fiind recunoscut atat la nivel naţional cat si in Uniunea Europeana.

CE OFERA ACEST CURS?

Urmand cursul Expert Achizitii Publice acreditat ANC veti putea incepe o cariera in domeniul achizitiilor publice sau veti reusi sa coordonati cu succes activitatile de achizitii publice in cadrul companiei pentru care lucrati.

Cursul isi propune sa ofere participantilor informatii actualizate despre procesul achizitiilor publice: procedurile de atribuire, criteriile de evaluare, de calificare si de selectie a ofertelor, licitatiile electronice, tehnicile de anticipare, evaluare si control al riscurilor asociate achizitiilor publice, dar si moduri de contestare si de solutionare a contestatiilor.

CUI SE ADRESEAZA ACEST CURS?

Cursul se adreseaza atat celor care profeseaza deja in domeniul achizitiilor publice si doresc sa-si imbunatateasca cunostintele si metodele de lucru cat si celor care doresc sa devina experti acreditati in achizitii publice, asigurandu-le acestora atat instruirea necesara cat si autorizarea si certificarea profesionala in domeniu:

 • Specialistilor cu studii superioare si experienta in domeniul achizitiilor publice care si au dobandit partial competentele pe cai informale si care vor sa obtina certificarea profesionala ANC functionarilor publici din administratia publica centrala si locala;

 • Specialistilor din sectorul privat încadrati în compartimente cu atributii aferente procesului de planificare şi asigurare a resurselor, persoanelor numite în cadrul comisiilor de întocmire a dosarelor şi de evaluare a ofertelor ori desemnate ca reprezentând entitatea publică în procesul de achiziţii, dar si alte persoane interesate de domeniu;

 • Persoanelor care doresc sa devina experti in achizitii publice certificati de ANC, angajati din departamentele vanzari, juridic, financiar, investitii, tehnic, membrii comisiilor de evaluare a ofertelor de produse si servicii, ca si alternativa in cariera, persoane interesate sa lucreze in domeniul achizitiilor publice in cadrul autoritatilor contractante (la stat) sau operatorilor economici (privati) ce activeaza in domeniu.

CARE SUNT OBIECTIVELE CURSULUI?

Obiectivul cursului este de a pregati profesional persoane pentru OCUPATIA de EXPERT ACHIZITII PUBLICE avand codul COR 214946 si de a oferi absolventilor o diploma cu certificare ANC.

Obtinerea diplomei certificata ANC va da dreptul absolventilor de a practica meseria de EXPERT ACHIZITII PUBLICE in cadrul autoritatilor contractante (la stat) sau operatorilor economici (privati) ce activeaza in domeniu.

DE CE ESTE NECESAR ACEST CURS?

Ocupatia de Expert Achizitii Publice este o noua ocupatie, necesara in vederea aplicarii corecte si consecvente a tuturor prevederilor legale referitoare la atribuirea contractelor de achizitie publica si/sau a acordurilor cadru de catre autoritatile contractante.

Legislaţia achiziţiilor publice este deosebit de stufoasă şi complexă şi se modifică frecvent iar regulile de cheltuire a fondurilor publice sunt aceleaşi şi pentru achiziţia de papetarie şi pentru construirea de drumuri. Fiecare autoritate contractantă are propriile nevoi şi propriile cerinţe faţă de modul de achiziţie a produselor, serviciilor şi lucrărilor. Noile cerinţe cu privire la achiziţiile publice conţin obligaţii noi pentru

autorităţile contractante, în plus faţă de legislaţiile anterioare.


Taxa de instruire

 • Suportul de curs si materialele auxiliare

 • Sala de curs cu dotarile tehnice necesare

 • Pauze de cafea

 • Discounturi aplicate la inscrierea mai multor persoane!

790

Servicii Cazare
(Optional)

 • Cazare 2 nopti in regim double

 • Pensiune completa pentru participantul la curs

 • BONUS: Cazare si mic dejun gratuite pentru insotitor!

800 Lei

Recomandarile noastre