Va rugam asteptati!

România pregăteşte o amplă reformă de relaxare fiscală

După mai mulţi ani de austeritate şi creşteri de taxe, România pregăteşte o amplă reformă de relaxare fiscală. Propunerile guvernului sunt multe şi nu se ştie dacă vor fi toate aprobate de parlament, respectiv dacă se vor regăsi în codul fiscal republicat. Deocamdată, oamenii de afaceri aşteaptă şi nu îndrăznesc să îşi facă planuri pentru viitor.

Citește mai departe...

O noua statiune de pe litoral renaste si concureaza cu Mamaia. “Plaja incepe sa arate ca in Egipt”

Vechea statiune venus de pe litoralul nostru renaste incet, dar sigur, cu ajutorul hotelurilor de 4 si 5 stele recent deschise. Proprietarii au investit milioane de euro in fostele unitati de cazare comuniste si vor sa ii atraga pe turistii care merg acum in mamaia. Le-au pregatit tot confortul, departe de restul zonei care are nevoie de investitii majore.

Citește mai departe...

Vacanta si training la mare!

Proiect ContaPlus va sustine in perioada iulie - august, cursuri pe litoral. Va oferim ocazia de a va bucura de soare si de plaja si totodata va oferim sansa sa invatati ceva nou. Lectori renumiti in domeniu, cunostinte noi, soare, mare, o vacanta de vis e tot ce aveti nevoie pentru a va aminti cu placere de vara anului 2015. 

Citește mai departe...

Sprijin financiar pentru fermierii din sectorul zootehnic

Guvernul a aprobat alocarea de sprijin financiar în sumă de aproximativ 955 de milioane de lei destinat crescătorilor de animale, prin două Hotărâri aprobate în ședința de astăzi. 

Astfel, Executivul a decis ca suma de 680,023 milioane lei să fie destinată sprijinirii crescătorilor de bovine, pentru cererile de finanțare depuse în cursul anului 2014.

Citește mai departe...

Agenţia de rating Fitch a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a României pe termen lung în valută și în moneda locală, la BBB-/BBB, cu perspectivă stabilă.

Reconfirmarea rating-ului României se datorează, în primul rând, aşteptărilor pozitive privind perspectivele de creștere economică în următorii doi ani, dar și poziției fiscale mai bune comparativ cu statele cu rating similar.

Astfel, Fitch estimează o creștere economică de 2,7% în 2015 și de 2,8% în 2016 și consideră că, desi România va continua eforturile pentru atingerea obiectivului pe termen mediu privind deficitul bugetar structural de 1% din PIB, acesta se va situa la aproximativ 1,5% din PIB.

Citește mai departe...
POCA 2014-2020

Lansare în consultare a Ghidului solicitantului pentru accesarea fondurilor europene prin POCA 2014-2020

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă (AM PO CA), lansează, spre consultare publică, propunerea de Ghid al solicitantului împreună cu anexele acestuia, respectiv Anexa 1 – Fișa de proiect, Anexa 2 – Cererea de finanțare, Anexa 3 – Lista verificare administrativă și eligibilitate, Anexa 4 – Grila de evaluare tehnică și financiară, Anexa 5 – Formularul Specimen de semnături, Anexa 6 – Formular identificare financiară, Anexa 7 – Grafic estimativ CR, Anexa 8 – Lista cheltuielilor eligibile.

Citește mai departe...

PMP® CERTIFICATION (PROJECT MANAGEMENT PROFESSIONAL CERTIFICATION)

Ne face o deosebită plăcere să vă anunțăm reluarea sesiunilor de training intens pentru PMP® CERTIFICATION!

Mulțumim celor care ne-au oferit încrederea că vom mai face, răbdarea și înțelegerea de a avea timpul necesar să pregătim în detaliu cea mai buna sesiune de training.

De azi dorințele noastre și ale dumneavoastră s-au implinit:

Citește mai departe...

O noua tematica de curs la Proiect ContaPlus!

DESIGNUL SI IMPLEMENTAREA PROIECTELOR POS DRU / POCU 2014-2020

Obiectivul general al cursului: cresterea accesibilitatii proiectelor cu finantare nerambursabila in domeniul resurselor umane, prin familiarizarea cursantilor cu etapele, limbajul și procedurile specifice ciclului de viata al acestor proiecte, in Romania.

Citește mai departe...

Recomandarile noastre